Opslagstavlen

• ikon
    Med en lille video ønsker vi jer en dejlig ferie.
    Tina Blaabjerg Karlsen den 13-10-2018
  • ikon
    Fra morgenstunde fredag den 5/10 var flaget hejst og røde løbere rullet ud ved alle indgangsdøre ved børnehave og skole. Stor undren, mange spørgsmål og udspil fra både børn, forældre og ansatte mht, hvad anledningen mon kunne være..

Dette blev afsløret i forbindelse med fredagens traditionelle fællessamling for alle børn i dagpleje, børnehave og skole, hvor bestyrelsens nyvalgte formanden Thit Westberg-Sørensen præsenterede sig selv og holdt en varm lille tale for alt personale under Humble Skoles tag – alle bidrager i hverdagen til at gøre hver dag en god dag. Dagen er af fagforeninger udråbt til at være ”Lærerens dag”, men her er det ”Personalets dag” med skulderklap til alle og understreget i form af blomster til alle – naturligvis ”Brændende kærlighed”. I hver blomst var et rødt hjerte med påskriften ”Tak” og forskellige små sætninger s.s. ”Vi har brug for dig her” eller ”Du er et dejligt menneske”.

Personalet tog naturligvis bestyrelsens hilsen positivt til sig – tak til bestyrelsen for et smukt tiltag og energigivende initiativ.

Tina Blaabjerg Karlsen den 05-10-2018
    Lidt stemning fra en fredag på Humble Skole

Tina Blaabjerg Karlsen den 01-10-2018
    En lille stemningsvideo fra den dag Heartbeat besøgte Humble Skole
    Tina Blaabjerg Karlsen den 28-09-2018
  • ikon
    Skønt at se en masse børn på Humble Skole efter en lang og varm ferie. Her en lille stemningsvideo fra dagen.

Tina Blaabjerg Karlsen den 09-08-2018
  • ikon
    Humble Skole ønsker alle en dejlig sommerferie

Tina Blaabjerg Karlsen den 29-06-2018