Humble Skoles Kantine

Humble Skole har noget, de andre skoler på Langeland ikke har, nemlig sin helt egen kantine. Om morgenen, før skoletid, kan børnene i børnehaven og de elever, der er tilmeldt morgen-SFO, få morgenmad, hvis de har lyst.

Senere er der friskbagte boller og salg af blandt andet juice, frugt og skolemælk. Til frokost kan man få et måltid varmt mad efter en menuplan, der skifter hver uge, og der er altid salatbar.

Forældre behøver slet ikke bekymre sig, om hvorvidt skolemaden er et sundt alternativ til madpakken hjemmefra. Kantinen er nøglehuls-certificeret, og det betyder, at skolemaden lever op til den fællesnordiske mærkningsordning, Nøglehulsmærket. Certificeringen sikrer, at maden overholder regler for indhold af fedt, sukker og salt, og at den indeholder tilstrækkeligt med kostfibre.

Priser:

Dagens ret 20 kr.
Salatbar 15 kr.
Pizzabolle 5 kr.
Yoghurt, lille 5 kr.
Yoghurt, stor 10 kr.
Skolemælk 5 kr.
Frugt 5 kr.

Eleverne behøver ikke have kontanter med dagligt, for de kan købe ind ved hjælp af et klippekort. Disse klippekort kan købes på kontoret. Der kan købes klippekort på kr. 200 (10 klip á kr. 20) samt klippekort på kr. 50 (10 klip á kr. 5). På kortene noteres køberens navn/klasse og alle kort påføres et kortnummer. Kortene kan købes ved at kontakte skolens sekretær i kontorets åbningstid.

Kantinens daglige åbningstider er:

8.50-9.25

11.40-12.25 og

13.55-14.10

I kantinen kan du møde:

Line

Eksempler på dagens ret:

Eksempel på kantinens salatbar: