Tina Blaabjerg Karlsen den 18-02-2018
    Kære forældre

Både lærere og forældre oplever lige nu problemer ift. at logge ind på Min Uddannelse. Det betyder, at I som forældre fx. ikke kan se jeres barns ugeplan. Med dette opslag informerer vi jer om, at vi arbejder for at løse problemet, samt at vi er klar og glæder os meget til at se alle eleverne efter en god vinterferie smiley

Humble Skole
    Tina Blaabjerg Karlsen den 11-02-2018
    En lille stemningsvideo

Tina Blaabjerg Karlsen den 19-12-2017
    Med en lille video fra december, ønsker vi jer alle en glædelig jul og et godt nytår

Tina Blaabjerg Karlsen den 01-09-2017
    En lille stemningsvideo fra sommerfesten.

I ønskes en god weekend smiley

Tina Blaabjerg Karlsen den 08-06-2017

Humble Skole var i dag til koncert på Ørstedskolen. Knap 700 elever fra fire skoler på Langeland var inviteret til koncerten af foreningen Barndrømmen. Målet med koncerten var, at hjælpe børn med at turde drømme. Koncerten udspringer af Barndrømmens kulturindsats Go Creative, som Humble Skole også deltog i, da de tegnede tegninger i en projektuge, og disse tegninger blev brugt i forbindelse med et storstilet digitalt lysshow, hvor børnenes tegninger blev projiceret op på en stor arkitektonisk væg på Københavns Rådhus på FN Børnekonventionens fødselsdag.
    Sammen med tre klassiske topmusikere tegnede børnebogsforfatter Carl Quist-Møller i dag en fin lille historie - spørg jeres børn ....mon ikke de, inspireret af lidt video heruder fra dagen, kan genfortælle historien :-)

Tina Blaabjerg Karlsen den 07-04-2017
    En lille stemningsvideo fra generationsdagen på Humble Skole

Tina Blaabjerg Karlsen den 10-02-2017
    En lille stemningsvideo fra skak-dag på Humble Skole. Vi ønsker jer en god ferie.

Tina Blaabjerg Karlsen den 03-10-2016
    Har du lyst til en gensyn med elevernes deltages i dronningens besøg på Langeland, så tjek video herunder, som inderholder flere billeder/en video :-)

• 26-02-2018
    Høvdingebold for 4.-5.kl. på Ørstedskolen · 4A · 5A