• ikon
  Tina Blaabjerg Karlsen den 25-06-2017
  I ønskes en god ferie med en lille video fra sidste skoledag.

 • ikon
  Tina Blaabjerg Karlsen den 08-06-2017

  Humble Skole var i dag til koncert på Ørstedskolen. Knap 700 elever fra fire skoler på Langeland var inviteret til koncerten af foreningen Barndrømmen. Målet med koncerten var, at hjælpe børn med at turde drømme. Koncerten udspringer af Barndrømmens kulturindsats Go Creative, som Humble Skole også deltog i, da de tegnede tegninger i en projektuge, og disse tegninger blev brugt i forbindelse med et storstilet digitalt lysshow, hvor børnenes tegninger blev projiceret op på en stor arkitektonisk væg på Københavns Rådhus på FN Børnekonventionens fødselsdag.
  Sammen med tre klassiske topmusikere tegnede børnebogsforfatter Carl Quist-Møller i dag en fin lille historie - spørg jeres børn ....mon ikke de, inspireret af lidt video heruder fra dagen, kan genfortælle historien :-) • ikon
  Tina Blaabjerg Karlsen den 19-05-2017
  Her lidt stemningsbilleder fra ugen der gik

 • Christina Bine Theodorsen den 16-05-2017
  Kunstnerbesøg i 5. klasse

  Humble Skole deltager i Kulturregion Fyns store kunst-og kulturprojekt Mod.Strøm. og havde onsdag besøg af kunstnerne Ann-Kerstina Nielsen og Per Buk, som i løbet af foråret skal rundt og lave kunstprojekter med elever i alle Fyns 9 kommuner. Humble Skole og 5. klasse var nummer tre stop på ruten. Projektet tager udgangspunkt i at sætte fokus på steder, der tidligere har haft en storhedstid og idag ligger lidt forladt tilbage. I Langelands kommune har man besluttet, at opmærksomheden skal rettes mod den gamle Amfiscene fra 1908 i Rudkøbing. Eleverne i 5. klasse har derfor været på besøg på ved Amfiscenen og dér lavet kunstneriske skitser, som de to kunstnere har hjulpet med at omforme til grafiske kunstværker, trykt på manuel grafisk trykpresse. Alle elever fik i løbet af dagen tillært sig teknikken at lave trykplade af mælkekarton, komme sværte på pladen, tørre den af og trykke den til deres eget grafiske værk, som gengiver deres oplevelse med Amfiscenen. Alle elever har samtidig sendt et brev til en slægtning eller ven udenfor Fyn, hvor de har inviteret vedkommende til sammen at besøge Amfiscenen. 
  En del af projektet skal arbejde med af flytte fokus på Fyn som UDKANT. Gennem brevskrivningen sætter eleverne sig i et MIDTPUNKT og Fyns glemte steder får nyt liv med fokus udefra. 
  Hele projektet slutter med en stor festival i uge 37, hvor elevernes kunstværker vil blive udstillet direkte på Amfiscenen.
  Mange tak for en dejlig dag sammen med en motiveret 5. klasse på Humble Skole. 
  Ann-Kerstina Nielsen www.ann-kerstina.dk
  Per Buk www.perbuk.dk
  GALLERI NO 44 - Svendborg

  Se billederne her
 • ikon
  Tina Blaabjerg Karlsen den 07-04-2017
  En lille stemningsvideo fra generationsdagen på Humble Skole

 • ikon
  Tina Blaabjerg Karlsen den 10-02-2017
  En lille stemningsvideo fra skak-dag på Humble Skole. Vi ønsker jer en god ferie. 

 • ikon
  Tina Blaabjerg Karlsen den 03-10-2016
  Har du lyst til en gensyn med elevernes deltages i dronningens besøg på Langeland, så tjek video herunder, som inderholder flere billeder/en video :-)

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Besøgstæller

42089